onsdag 21. november 2012

Lavstatus og høgstatus i Baluba

Hei alle fine Balubaere!

Tusen takk for en fin kveld med mange smil og god stemning! Det er så fint å se dere i aksjon! Vi må også takke Christiane for å lære oss om høgstatus og lavstatus på scenen. Som hun sa sjøl: En er ikke mye til dronning på scenen hvis ingen bøyer huet!

Om to uker kommer altså Heljar Berge og skal ha skurkekurs med oss. Det blir spennende! Dessuten blir det moro å møte for første gang han som skal regissere oss! Balubastyret kjenner at det kribler litt ekstra i magen med tanke på 5.desember! Husk at det er bare å ta med en venn på kurset, kurset er åpent for alle. Men vi minner om at alle som ikke har betalt medlemsavgift, eller som bare er gjest, må betale 100 kr. for å få være med. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bli medlem, så hjelper vi til med det praktiske! 

Ellers har vi starta kakesalg. Det virker til å være et veldig populært tiltak, godsakene har fått bein å løpe på! Pallen kom på døra mi i dag kl. 12, og det har rent inn med bestillinger. Styret er allerede i gang med å selge både her og der, men hvis noen vil hjelpe til - så er det bare å ta kontakt! Vi setter pris på all hjelpa som vi kan få. Det er også bare å ta kontakt hvis du ønsker en boks eller to til eget bruk, selvfølgelig.

Da ønsker alle vi i styret dere noen riktig gode dager fram til 5.desember. Da sees vi igjen som skurker! Husk at vi starter halv seks og avslutter halv ti denne kvelden. Det er litt seint, men Heljar ville bruke masse tid med oss - så vi får ta det som et kompliment. For å være uthvilte og kjekke i gangen, så er vårt heteste tips å hamstre søvn i forkant! 

Tjolahopp og vel møtt!

Karianne


Fine unger!


Uten lavstatus så blir det ikke høgstatus. Og omvendt!


Lyttende og lærevillige! 


Christiane instruerer!


Artig at de voksne kan ta pausa på golvet! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar