torsdag 20. september 2012

Balubakaka

Det pleier å være veldig god Balubastemning på styremøtene i regionsteateret. Når åtte snakkeglade damer møtes hver uke for å planlegge kick-off, så blir det mange kaffeslurker, mye latter og ikke minst;  stor romslighet for kreative innslag. 

I går avholdt vi det siste styremøte før oppstarten neste uke, og i den forbindelse dukka det opp ei kake som holdt på å vippe de fleste av oss av stolen. Kasserer hadde lagd Balubakake med logoen vår på! Hvor stilig er ikke det, liksom? Og den smakte helt herlig! Så mellom styresaker, planlegging og diskusjoner - så gjorde vi et skikkelig innhogg i kaka. Sjøl Indres utsendte under møtet måtte innrømme at det var et lite kunstverk!

BALUBAKAKA! 

I går hadde vi også besøk av en representant fra forbundet vårt; Frilynt. Uten dem hadde det ikke blitt noe Baluba, og vi takker for all støtte og oppmuntring i oppstartfase. Denne gangen var det Joachim som gjesta oss, og vi fikk gode tips med på veien i forhold til hvordan få tak i noen kroner til prosjektet vårt. Vi passa godt på å gi mannen både mat og drikke, slik at han kunne overleve all kaklinga rundt bordet.

VIKTIG Å PASSE GODT PÅ JOACHIM! 

Styret er veldig klare for å komme i gang, og vi minner igjen om at kurset er gratis for alle som møter opp! Onsdag 26.september i aulaen på Bjørkelangen videregående skole fra 18-20n er vi i gang, og instruktør Frode Aleksander Rismyhr vil by på action, moro og masse leik! Noen har spurt om en kan komme for å se på, og det er selvfølgelig helt i orden. 

Styret er i gøyemodus og gleder seg til å møte deg! Tjolahopp! 

OG SÅNN HOLDER VI PÅ UNDER STYREMØTENE. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar