fredag 28. september 2012

40 møtte til kick-off i Baluba!


Det var et spent Balubastyre som tok i mot store og små til teatersportkurs i regi av av oss sjøl og teaterforbundet Frilynt. Og responsen var helt fantastisk! Totalt 40 stk. fylte aulaen på Bjørkelangen videregående skole for å være med å leike. Stemninga var topp, mye smil og latter og store og små koste seg med å få utdelt forskjellige oppgaver av instruktør Frode Aleksander Rismyhr. I tillegg fikk kakebordet et kraftig innhogg samt kaffe og saft fant veien ned i tørste halser. 

Må berømme alle som deltok, det var mange kreative løsninger på oppgavene som blei gitt av instruktøren. I klippet over er to deltagere i full gang med å løse ei mimeoppgave! 

Baluba takker for alle som møtte opp, og vi gleder oss til fortsettelsen! Neste samling er onsdag 10.oktober i aulaen på BVS kl. 18. Da blir det mer moro og leik!

Det koster 200 kr. for medlemskap (da får du alle kurs gratis), og vi møtes annenhver onsdag. Produksjonen starter i desember, og dette blir det mer informasjon om ved neste samling. 

Vel møtt!


Føre hverandre!
Skalle mot skalle!

Ida prøver å skjønne hva som foregår..

Anne-Elin og Anita tar seg en teaterskratt!

Frode Aleksander følger med!

Linda tar oppgava seriøst. 

Deltagere tegner portretter av hverandre!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar