søndag 9. desember 2012

Skurkekurs i Baluba

På onsdag var det skurkekurs i Baluba, og vi hadde besøk av sjefskurken i Gråtass; Heljar Berge. Det var en veldig hyggelig skurk fant vi ut etterhvert, og det blir veldig morsomt å komme i gang med produksjonen etter jul! Da skal Heljar bli enda bedre kjent med oss, og vi med ham. Og kanskje noen finner ut at det er like gøyalt å spille skurk som prinsesse? 

Onsdagen gikk med til å bli varme i trøya, våge å ta litt på hverandre og ikke minst; flere øvelser med lavstatus og høgstatus i teater. Heljar var opptatt av at små roller har like stor betydning som store, og vi hadde øvelser der en skulle si ordet 'Hallo' på mange ulike måter - og hvordan det er med på å skape et helt rom rundt. Alle deltagerne måtte også lage en situasjon med en karakter som hadde tics. Og her var det mange, herlige varianter! Kveldens beste: 'Og da skal jeg bare mæle han ned!'.

Vi i styret håper alle hadde det kjekt på kurs, og at dere gleder dere til oppstarten i januar! Under er det noen bilder fra skurkekvelden :-)

Hilsen Styret v/ Karianne  

Fra scenekanten.

Heljar instruerer. Yvonne lytter. 

Vi øver på lavstatus. Sigun er veldig lav. 

Lytte og lære. 

Klapper'n. 

Mer lavstatus. 

Heljar skurker litt. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar