onsdag 2. januar 2013

Godt nytt år!


Hei alle sammen! Da er det på tide å begynne å røre på seg igjen, og vi håper alle har hatt en deilig jul! Dette skrivet (innfelt med rød skrift) blei delt ut på juleavslutninga, og her står det litt generell info samt et par viktige ting om produksjon. Vi kommer tilbake nærmere om når det blir informasjonsmøte/foreldremøte, men håper det kan bli allerede til uka. Så sjekk facebooksida/mail/blogg jevnlig, så holder vi dere oppdatert!

Snakkes! <3

Hilsen Balubastyret Hei alle Balubaere og foresatte!
Tusen takk for et fint semester sammen i teateret!  I januar starter vi produksjonen, og da blir det en litt annen type jobbing enn det vi har hatt fram til jul.  Det blir veldig viktig å få med seg hva som skjer, følge produksjonsplanen og gi beskjed til styret hvis noe skulle inntreffe.
Instruktøren vår, Heljar, kommer til å jobbe med 1-2 scener om gangen på samlingene. Det betyr at alle trenger ikke å møte hver gang, litt avhengig av hvilken og hvor stor rolle en får tildelt. Det kommer til å bli satt opp en oversikt over når dere må møte, og da er det viktig at dere kommer. Vi skal være forsiktig med å si hva som er gyldig og ikke gyldig grunn for fravær, men regner med at det finnes mye sunn fornuft i denne gjengen her – slik at dette kommer til å gå helt fint. Hvis fraværet blir for stort, så kommer styret i samarbeid med Heljar til å vurdere endringer i rollebesetning.
 Vi skal prøve å lage en oversikt fram til produksjonsstart , slik at det blir enkelt å planlegge i månedene framover. Noen samlinger vil selvfølgelig være felles for alle, slik at hele teatergruppa samles.  
Styret ønsker alle en riktig god jul, og vi gleder oss til å møte dere til produksjon på nyåret. Følg med på bloggen, mailen eller facebook for informasjon!

Hilsen Hege, Elin, Natalie, Anne-Elin, Anita, Vibeke, Linda og Karianne

Viktig info.:
Tlf.nr. til styret:  Natalie Skamo – 41685857, Karianne Lotterud – 95029537
Foreldrekontakt: Anita Aag – anitaaag@online.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar