tirsdag 3. desember 2013

Teatersportkurs – Setskog – Akershus

Teatersportkurs – Setskog – Akershus

Teatersport9285

Setskog Ungdomslag, Regionsteateret Baluba, Romerike Ungdomsforbund og Frilynt Norge inviterer deg mellom 13 og 19 år til kurs og uttak i Junior-NM i TeatersportTM  11.-12. januar 2014!


Pris
GRATIS! Inkludert kurs i teatersport, uttak til Junior-NM, enkel mat og overnatting på flatseng.

Sted
Setskog Ungdomslag, Akershus (Kart her)

Påmelding & informasjon
GÅ TIL PÅMELDINGSSKJEMA
Info fås også av Frilynt på 33 48 80 90 / teatersport@frilynt.no .

Målgruppe
Målgruppa for Junior-NM er ungdom mellom 13 og 18 år. Frilynt godtar også dersom noen av deltagere er 12 og 19 år gamle. Voksne kan også delta på kurset. Men konkurransedelen/ uttaket er forbeholdt ungdom.

Junior-NM i Teatersport skal være en uformell konkurranse med fokus på lek, samarbeid og mestring!

Program

Lørdag 11. januar 2014
Kl. 12.00-20.00: Kurs i teatersport

Søndag 12. januar 2014
Kl. 10.00-14.00: Kurs i teatersport fortsetter
Kl. 15.00-18.00: Uttak til Junior-NM i Teatersport

teatersport

Om opplegget

 Alle får først et kurs i teatersport og får prøve ut alle øvelsene som inngår i konkurransen. Helgen avsluttes med et uttak/kvalifisering til finale i Junior-NM i Teatersport 2013. Vi organiserer deltagerne i lag på 4 og 4 i løpet av kurset (evt. med en femte i reserve).
Ett lag går videre til finalen fra uttaket. Finalen avvikles på Frilynts store teatersommerleir SplæshCamp som går av stabelen 28. juli til 2. august 2014 på Tromøya i Arendal (Aust-Agder). Det er valgfritt om man ønsker å delta på sommerleiren, eller om man kun vil komme og delta i finalen. Les mer om SplæshCamp på frilynt.no.

Hva om jeg ikke kjenner noe??
Det går helt fint å komme alene på kurset. Du trenger ikke å ha noe ”lag” før du kommer. Dette ordner vi i løpet av kurset.

Instruktør
Heljar Berge er hovedinstruktør og spilleder under kurs, uttak og finale. Heljar har mer enn 25 års arbeidserfaring som profesjonell kursinstruktør, regissør, skuespiller innen scene og film, lærer ved revyskolen, instruktør og dommer i NM i teatersport fra regionale uttak, manusforfatter og barne- og ungdomsarbeider. Gled deg til en ellevill helg med en sprø fyr!

Hva skal du ha med?
Her er en kjekk oversikt over det som er greit å ha med:
  • Lett og ledig tøy til å ha teatersportaktivitet i… og klær da selvfølgelig.
  • Sorte eller nøytrale klær er bra å ha på under konkurransen. Eller like farger på alle på laget er også fint.
  • Sovepose og liggeunderlag (Det er overnatting på samfunnshuset).
  • Toalettsaker dvs. sjampo, såpe, deodorant etc.
Hvilke regler gjelder?
  • Junior-NM i TeatersportTM er et totalt rusfritt arrangement.
  • God oppførsel er et krav fra lokal arrangør og Frilynt – og en inkluderende og hyggelig tone overfor andre deltagere er et ”must”.
  • Det er ikke tillatt å forlate kurs og arrangementet uten avtale.
  • Møt presis til workshops og aktiviteter, og vis en positiv og aktiv innstilling.
Om finalen i Arendal
Onsdag 30. og torsdag 31. juli 2014, under SplæshCamp, vil det bli innledende runder og finale. 12 lag vil stå i finalen. Her vil det være rundt 400 elleville publikummere som heier frem deltagerne! Vi kan love en magisk og ekstatisk opplevelse for livet! Her går ingen hjem som tapere! Og ekstra spennende til sommeren er at vi får 50 – 100 ungdommer fra hele Norden også på besøk!

Reisedekning finalen
Mange vil sikkert også delta på SplæshCamp, og det er organisert gratis transport tur/retur Sandefjord i den forbindelse. Det vil si at deltagere fra hele landet reiser med tog eller buss til Sandefjord – og blir med felles busser derfra.

Crew & trygghet
Frilynt er opptatt av at alle skal ha det fint på våre arrangementer. Et crew bestående av voksne og ungdommer er tilstede under hele arrangementet.

Følg oss på facebook
Vi anbefaler deg om å ”like” oss på facebook, slik at du får med deg info om alt som skjer i Junior-NM i Teatersport. Sjekk inn på www.facebook.com/frilyntnorge. Her finner du også bilder og film fra tidligere uttak og finale.

Foreldre med spørsmål under arrangementet:
Foreldre og deltagere som har spørsmål under arrangementet kan ringe:
Hege Solvang: 99 03 53 79 el. Karianne Lotterud (Regionteateret Baluba):  95 02 95 37Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar